Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@22:52:33 GMT

چند وقت یکبار مسواک رو عوض کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۸۵۲۳

تعویض مسواک مسئله مهمی است که ما یا آن را جدی نمی گیریم و یا در مورد آن اطلاعات چندانی نداریم و همین مسئله موجب آسیب رساندن به دندان ها و بافت لثه می شود. ناطقان: همه ما می دانیم چه موقع لباس و یا کفش های خود را تعویض کنیم اما در رابطه با مسواک و وسایل بهداشتی چندان آگاه نیستیم و رعایت آن را جدی نمی گیریم که در دراز مدت خود موجب آسیب دندان و بافت لثه می شود برای جلوگیری از بروز چنین مسائلی به موقع مسواک خود را تعویض کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند وقت یکبار باید مسواک و یا سر مسواک برقی را تعویض کنید ؟ انجمن دندان پزشکی و بسیاری از دندان پزشکان توصیه می کنند مسواک را هر سه ماه یک بار یا به محض ساییده و فرسوده شدن موها که اثر خود را از دست می دهند تعویض کنید. علاوه براین تحقیقات بالینی نشان می دهد یک مسواک جدید می تواند پلاک بیشتری را نسبت به نوع فرسوده از بین ببرد البته مطمئن شوید مسواک برای پاکسازی دندان ها به خوبی کار می کند.

تعویض مسواک یا سرمسواک برقی بعد از بیماری :

مسواک باکتری های دهان را از بین می برد و از شما در برابر ابتلا به بیماری ها محافظت می کند بنابراین برای حداکثر اثر بخشی و بهداشت پس از سرماخوردگی ، ویروس و ...مسواک را تعویض کنید .

 
انواع مسواک ها :

دو نوع مسواک وجود دارد:

    دستی
    الکتریکی

مسواکی را انتخاب کنید که در استفاده از آن راحت هستید و شما را ترغیب کند ، دندان های خود را به طور مرتب مسواک بزنید. مسواک دستی قابل حمل که در مواقع نیاز از آن استفاده کنید ، هیچ سر و صدایی ندارد و کنترل فشار وارد شده بر روی دندان ها را دارد.

مسواک الکتریکی به شارژ نیاز دارد و کمی دست و پا گیر است با این حال، حرکت چرخشی سر مسواک باعث تمیزی بین دندان و هم خط لثه می شود. بسیاری از مسواک های الکتریکی سنسوردارند تا مطمئن شوند که به اندازه لازم فشار بر روی دندان ها وارد می کنند.

محافظت از مسواک :

مهم نیست از چه نوع مسواکی استفاده می کنید اما متخصصان در این زمینه توصیه می کنند بعد از مسواک زدن ، خوب آن را زیر آب بشوئید و به صورت عمودی قرار دهید تا خشک شود .

نگهداری مسواک در یک ظرف در بسته یا در پوش های خود مسواک اشتباه است زیرا باعث ایجاد باکتری و تکثیر آن می شود علاوه براین بهتر است در طول سفر از مسواک یکبار مصرف استفاده کنید.



عوارض جدی رعایت نکردن زمان تعویض مسواک

حتما با خود می گویید که آیا حتما باید این زمان رعایت شود یا اگر رعایت نشود آیا عوارضی بروز خواهد کرد ؟ پاسخ را با توضیح در ادامه ی بخش سلامت دهان و دندان نمناک آورده ایم .

مسواک به مرور با استفاده مکرر ساییده شده و مثل سابق توانایی حذف پلاک از روی سطح دندان را ندارد بنابراین هر بار مقداری از آنها باقی می مانند.

ابتلا به بیماری پریودنتال و از دست دادن دندان، به دلیل تجمع عمده پلاکها روی دندان از بدترین عوارض تعویض نکردن مسواک در زمان مناسب است. چنانچه بارها گفته ایم بر اثر ماندن پلاک ها روی سطح دندان به مروز استحکام دندان ها از بین رفته و خراب شوند. دقت داشته باشید که وجود پلاک روی دندان تنها به خراب شدن دندان ختم نمیشود بلکه مشکلاتی جمله تورم لثه ها، التهاب، تحریک و بیماری های لثه ای را موجب خواهند شد.

مشکل دیگری که با استفاده مکرر از مسوالک فرسوده بروز می کند تحریک دندان و لثه است که به ایجاد شکاف های V شکلی نزدیک خط لثه ها منجر می شود.

بخش سلامت دهان و دندان  توصیه می کند برای جلوگیری زا بروز چنین مشکلاتی هر فصل یک مسواک جدید برای خود خریداری کرده و از بروز چنین عوارضی جلوگیری کنید .
برچسب ها: مسواک ، تعویض ، دهان ، دندان ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مسواک تعویض دهان دندان ناطقان تعویض کنید تعویض مسواک لثه می شود بروز چنین روی دندان دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارک لازم برای تعویض شناسنامه در ۱۴۰۳ + جزئیات

ما ایرانی‌ها در این برهه از زمان به ۲ گروه تقسیم می‌شویم، آنهایی که شناسنامه جدید با جلد قهوه‌ای سوخته دارند و آنهایی که شناسنامه جلدقرمز دستشان است. البته متولدین سال‌های اخیر شناسنامه با جلد سبز رنگ دارند. به هر ترتیب گروه اول کسانی هستند که همت کرده‌اند و همان چند سال پیش رفته‌اند شناسنامه قدیمی‌شان را تعویض کرده‌اند و حالا مشکلی ندارند، اما گروه دوم ما‌هایی هستیم که تعلل کرده‌ایم و تنبلی اجازه نداده برای تعویض شناسنامه اقدامی بکنیم.

راستش را بخواهید، دیگر زمان تنبلی به پایان رسیده و با توجه به تأکید سازمان ثبت احوال بر تعویض شناسنامه‌های قدیمی، همه ما که شناسنامه جلد قرمز داریم، باید برای تعویض شناسنامه هرچه زودتر اقدام کنیم. البته که اجباری وجود ندارد، اما بهتر است شناسنامه جدید داشته باشید تا یک‌وقت جایی به مشکل برنخورید. اگر سردرگم هستید و نمی‌دانید باید از کجا شروع کنید، این مطلب برای شماست.

۱- اولین کار این است که برای درخواست صدور شناسنامه جدید به‌صورت حضوری به ثبت احوال و یا یکی از دفاتر پیشخوان بروید و پس از دریافت فرم تعویض شناسنامه و پرداخت هزینه‌های قانونی، درخواست خود را ارائه کنید. این کار می‌تواند توسط خود فرد، پدر، جد پدری، مادر (تا زمانی که در زوجیت پدر باشد) یا قیم برای افراد زیر ۱۸سال انجام شود. این را هم بگوییم که در سال‌های گذشته، خدمات تعویض شناسنامه و دریافت شناسنامه المثنی به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان ثبت احوال کشور انجام می‌شد و امکان پیگیری صدور شناسنامه با کد ملی هم وجود داشت، اما فعلا این خدمت در لیست خدمات الکترونیکی سایت ثبت احوال وجود ندارد.

۲- بعد از رفتن به اداره ثبت احوال یا دفتر پیشخوان، وقت ارائه مدارکی است که باید با خودتان همراه داشته باشید؛ یعنی اصل شناسنامه و ۳قطعه عکس۴×۳ تمام‌رخ جدید (برای اشخاص ۱۵سال به بالا). بعد هم باید هزینه مربوطه را طبق تعرفه جاری پرداخت کنید. به این نکته هم توجه داشته باشید که اگر شناسنامه‌ای که برای تعویض با خودتان برده‌اید عکس نداشته باشد، ارائه اصل مدارک معتبر عکس‌دار از قبیل گذرنامه، کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت، گواهینامه‌رانندگی، کارنامه عکس‌دار دوره‌های تحصیلی راهنمایی به بالا، معرفی‌نامه عکس‌دار دانش‌آموزان از سوی مدرسه‌ای که مشغول تحصیل هستند یا کارت شناسایی عکس‌دار کارکنان دوایر دولتی با ذکر مشخصات سجلی هم کارتان را راه می‌اندازد. اگر هم هیچ کدام از این مدارک را نداشتید، شما را به نیروی انتظامی معرفی می‌کنند تا درخواست تأیید عکس برایتان بیاید.

۳- اگر چند سال قبل برای گرفتن شناسنامه جدید به ثبت‌احوال می‌رفتید، باید حدود ۲‌ماه صبر می‌کردید تا شناسنامه جدیدتان صادر شود. اما امروزه تعویض شناسنامه در اداره ثبت‌احوال و دفاتر پستی به‌صورت لحظه‌ای انجام می‌شود. البته به‌دلیل افزایش تقاضا برای صدور شناسنامه جدید، این کار ممکن است با تأخیری حداکثر ۱۵روزه هم مواجه شود.

۴- هزینه تعویض شناسنامه امسال ۵۰هزار تومان است. حالا اگر شناسنامه جدید دوباره گم شود، برای صدور شناسنامه جدید ۱۰۰‌هزار تومان از شما می‌گیرند و اگر برای سومین بار برای صدور شناسنامه جدید دست‌به‌کار شوید، این دفعه هزینه پرداختی ۱۵۰‌هزار تومان می‌شود. از مرحله سوم به بعد، هزینه صدور شناسنامه ۳۵۰‌هزار تومان محاسبه می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • لوازم یدکی رنو
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟
  • مدارک لازم برای تعویض شناسنامه در ۱۴۰۳ + جزئیات
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • آیا برخورد سرد صلاح هنگام تعویض تنش بین او و کلوپ را به وجود آورد؟ / از نگاه دوربین تماشاگران